28 Oca 2014

3. Açı Okulları Go Turnuvası sonuçlandı

İstanbul Go Okulu ve Açı Okulları işbirliği ile düzenlenen 3. Açı Okulları Go Turnuvası, 22 Ocak 2014 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirildi. Turnuvaya 26 farklı ilkokul ve ortaokuldan toplam 97 öğrenci katıldı. Katılımcıların yaş ve tecrübe derecelerine göre üç farklı kategoride mücadele ettiği turnuvada dereceye hak kazanan öğrenciler ödüllendirildi.


A Kategorisinde 1. ve 2. Vedat Veziroğlu (Fatih Koleji) ve Sinan Çervatoğlu (Mecidiye İlkokulu) olurken, Oğuzhan Özduygu (Açı Okulları) üçüncü, Lale Yılmaz (Açı Okulları) ise dördüncü oldu.

B Kategorisinde 1. ve 2. ve 3. Ömer Celal Erdoğan (Darüşşaka Eğitim Kurumları), Mert Bellici (Doğa Koleji) ve Burak Karaç (Açı Okulları) olurken, Muhammed Bahadır Mutlu (Yeşilvadi Anafen Ortaokulu) dördüncü oldu.

C Kategorisinde ise 1. ve. 2. Can Mavi (Mozaik İlkokulu) ve Zeynep Meryem Yalçın (Fatih Koleji), 3. Emir Bolat (Eğitimciler Koleji) ve 4. Tuna Çatav (Proseför Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu İlköğretim Okulu) oldu.

 


Turnuva, çok sayıda genç oyuncunun katıldığı bir turnuva olmasının yanı sıra, çoğu öğrenciye de ilk turnuva deneyimini yaşatması bakımından önem taşımakta. Turnuva ile ilgili daha fazla görsele İstanbul Go Okulunun facebook sayfasındaki 3. Açı Okulları Go Turnuvası albümünden ulaşabilirsiniz.

Not: Haberde kullanılan görseller, İstanbul Go Okulu facebook sayfasından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder