24 Şub 2014

2. Symrna Go Turnuvası sonuçlandı

Ege Üniversitesi Go Topluluğu ve İzmir Go Oyuncuları Derneği tarafından İzmir'de düzenlenen 2. Ege Üniversitesi Symrna Go Turnuvası 22-23 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplam 60 go oyuncusunun mücadele ettiği turnuvayı Altan Kuntay kazanırken, Emre Bektöre 2., Veysel Özbudak ise 3. oldu.

Turnuvada mücadele eden 60 go oyuncusunun çoğu (43) İzmir'den katılırken, Ankara'dan da 12 oyuncu yer aldı. Bunun yanısıra turnuvada Eskişehir, İstanbul, Aydın ve Manisa'dan da oyuncular yer aldı.

Özbudak-Kuntay karşılaşması
Turnuva Türkiye Go Oyuncuları Derneği'nin turnuva sınıflandırma sisteminde de yer almaktaydı ve sıralamada ilk 6'ya giren oyunculara play-off puanı dağıttı. Turnuvanın ilk turunda Veysel Özbudak'ın (1k) Altan Kuntay'ı (1d), ikinci turunda ise Efe Boyacıgiller'in (2k) Tuğkan Eren'i (2d) yenmesi dikkat çekti. Turnuva sırasında Polat Fevzi Dündar, Onur Altınok ile olan maçını mıknatıslı tahtada yorumlarken, Emre Bektöre de Veysel Özbudak ile oynadığı maçı tekrardan tahtaya dizdi ve katılımcılar bu oyunları tartışma imkanı buldular.


Turnuva fotoğraflarına Go Turnuvaları facebook sayfasındaki turnuva albümünden ulaşabilirsiniz. Turnuva tam sonuç listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Not: Haberde kullanılan fotoğraflar Güçlü Yılmaz tarafından çekilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder