11 May 2014

9. Hacettepe Go Turnuvası

9. Hacettepe Go Turnuvası, 17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesinde düzenlenecek. Hacettepe Üniversitesi Go Topluluğu (HÜGOKU) tarafından düzenlenecek olan turnuva, Türkiye Go Oyuncuları Derneği'nin 2014 yılı play-off puanı dağıtan turnuva listesinde 2. sınıf turnuva olarak yer alıyor. Turnuva 6 turlu olarak ve "Ing süre sistemi" ile gerçekleştirilecek.

Turnuva ile ilgili ayrıntılara turnuva sayfasından ve turnuva facebook sayfasından ulaşabilirsiniz. Turnuvaya önkayıt yaptırmak için turnuva sayfasındaki önkayıt formunu doldurabilirsiniz.

HÜGOKU tarafından yapılan açıklamada, Hacettepe İnternet Sunucularında gerçekleştirilmekte olan bakım sebebi ile, turnuva sayfasına zaman zaman ulaşılamamakta olduğu belirtilmiş ve alternatif bir önkayıt sistemi olarak hacettepegoturnuvasi@gmail.com adresine İsim-Soyad, Şehir, Dernek, Kulüp/Topluluk, Seviye, e-posta, telefon, kalacak yer istenip istenmediği konusundaki bilgileri içeren bir e-posta atılması önerilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder