8 Oca 2015

İstanbul Go Şampiyonluğu Unvan Karşılaşması: 3. maç

İstanbul Go Oyuncuları Derneği tarafından geçtiğimiz sene ilk kez organize edilen İstanbul Go Şampiyonluğu unvan karşılaşmalarının 3.sü gecikmeli olarak 10 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz sene oynadıkları 2 maçtan sonra unvan maçı için bir daha karşı karşıya gelme fırsatı bulamayan Ertuğ Akkol ve Özgür Değirmenci, 2013 İstanbul Go Şampiyonluğu unvanı için 3. maça çıkacaklar.

25 Ocak ve 13 Mart 2014 tarihlerinde oynanan ilk iki karşılaşmayı kazanan Özgür Değirmenci, seride 2-0 önde bulunuyor. İstanbul Go Şampiyonluğu unvan mücadelesi 5 maç üzerinden gerçekleştirilmekte, ancak Değirmenci bu maçı da kazanırsa, 3-0 öne geçeceğinden 2013 İstanbul Go Şampiyonu unvanını elde edecek.

İstanbul Go Şampiyonluğu unvan mücadelesi, bir sene boyunca İstanbul şehir turnuvaları sonuncunda finale kalan oyuncular arasından çıkan birinci oyuncunun mevcut unvan sahibi ile karşılaşmasını içeriyor. İlgilenenler, Şampiyonanın eleme maçları ve unvan maçı sistemi ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Barkın Çelebican'ın 2013 yılında yazmış olduğu ve Merdiven'de yayımlanan yazıdan öğrenebilirler.

Karşılaşmanın facebook etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder