26 May 2015

10. Hacettepe Go Turnuvası sonuçlandı

Hacettepe Üniversitesi Go Topluluğu tarafından bu sene 10.su düzenlenen Hacettepe Go Turnuvası'nı, turnuvaya İstanbul'dan katılan Engin Serkan Solmazoğlu (1d) karşılaştığı tüm rakipleri yenerek kazandı.

Turnuvaya Ankara'dan katılan Fatih Sulak (2d) dört galibiyetle ikinci olurken, Adana'dan İlyas Tangüler (1d) ise turnuvada üç galibiyetle ve SOS averajı ile aynı puana sahip dört 2d seviyesindeki oyuncunun önünde üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada çoğunluğu Ankara'dan olmak üzere Türkiye'nin farklı kentlerinden 76 oyuncu mücadele etti. Turnuvada dereceye giren oyunculara madalya ve para ödülü verilirken, turnuva birincisi Solmazoğlu, Hacettepe Turnuvası'nın 10. yılı anısına verilen kupanın da sahibi oldu.

  
   Serkan Solmazoğlu                  Fatih Sulak                             İlyas Tangüler

Turnuvada Aliye Can (8k) en başarılı kadın oyuncu, Furkan Gülcan (12k) en başarılı genç oyuncu, Umut Faruk Yarımbaş (20k) ise savaşçı ruh ödülüne layık görüldü. Bu ödüllere ek olarak çok sayıda başarı ödülü ve en genç oyuncu ödülleri de dağıtıldı. Turnuvaya katılan tüm oyunculara turnuva logolu bardak kupa ve kitap ayracı ise hediye olarak verildi.

Turnuva sonuçlarının tam listesine Avrupa Go Veritabanı'ndan, turnuva fotoğraflarına ise bu bağlantıdaki facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder