28 Oca 2016

5. Açı Okulları Go Turnuvası sonuçlandı

İstanbul Go Okulu ve Açı Okulları'nın ortaklaşa düzenlediği 5. Açı Okulları Go Turnuvası, 20 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olan ve karşılaşmaların 13x13'lük tahta üzerinde gerçekleştirildiği turnuvada 28 farklı okuldan toplam 150 öğrenci mücadele etti. Turnuvaya katılan öğrencilerin 88'i ortaokul, 62'si ise ilkokul öğrencisiydi.

Deneyimli ortaokul öğrencilerinin yarıştığı A kategorisinde Açı Okulları'ndan Burak Karaç ve İstek Atanur Oğuz Ortaokulu'ndan Ufuk Emre Yıldırım 4'te 4 yaparak madalya almaya hak kazandılar. Go oyunundaki ilk seneleri olan ortaokul öğrencilerinin yarıştığı B kategorisinde ise Bağcılar Belediyesi Enderun Mektebi'nden Ümmühan Şevval Akbaş, Anıl Kaygusuz, Yusuf Altıntaş, Şerif Göktaş ile MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü'nden Kutay Sayar dört maçını da kazanarak madalyaya hak kazandı.

Tüm ilkokul öğrencilerinin yarışığı C kategorisinde ise Fatih Koleji'nden Yusuf Eralp Aygün, Anabilim Eğitim Kurumları'ndan Emir Akra Mengi, Enderun Mektebi'nden Ali Mehmet Göktaş ve Şadıman Polat Çebi İlköğretim Okulu'ndan Aşha Açin Kanbolat madalya kazandı.

Kaynak ve görseller: İstanbul Go Okulu facebook sayfası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder