17 Şub 2014

2014 Türkiye Kadınlar Go Şampiyonası

2014 Türkiye Kadınlar Go Şampiyonası, 8-9 Mart 2014 tarihlerinde Türkiye Go Oyuncuları Derneği ve Hacettepe Üniversitesi Go Topluluğu işbirliği ile Ankara'da Eymir Gölü'nde gerçekleştirilecek. Turnuva her yaştan ve seviyeden kadın oyuncuya açık olacak ve turnuvayı kazanan oyuncu 2014 Türkiye Kadınlar Go Şampiyonu unvanına sahip olacak.

Turnuva, ilk kez 1990lı yıllarda düzenlenmiş olan Türkiye Kadınlar Go Şampiyonalarının 4.sü olmakta ve en son düzenlenişinden beri on beş yıldan fazla bir zaman sonra gerçekleştirilmekte. Go dünyasında, gerek Uzakdoğu'da gerekse Avrupa'da yalnızca kadınlara yönelik olarak düzenlenen çok sayıda turnuva bulunmakta. Bu büyük turnuvalarda birisi olan Avrupa Kadınlar Go Şampiyonası'na da 2015 yılında ülkemiz ev sahipliği yapacak.

2014 Türkiye Kadınlar Go Şampiyonası ile ilgili ayrıntılara turnuva sayfasından ulaşabilir, şampiyonaya önkayıt yaptırmak için turnuva sayfasında bulunan önkayıt formunu doldurabilirsiniz. Şampiyona ile ilgili gelişmeleri de turnuvanın facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder