15 Ara 2014

TGOD üyesi oyuncuların mevcut play-off puanları açıklandı

Türkiye Go Oyuncuları Derneği (TGOD), 2014 yılının play-off puanı dağıtan son turnuvası olan ve 20-21 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Alpar Kılınç Go Turnuvası öncesinde TGOD üyesi oyuncuların sahip oldukları play-off puanlarını açıkladı.

Buna göre, Birand Adal 56 puanla 2014 yılında bugüne kadar en çok play-off puanı toplayan oyuncu olurken, onu Veysel Özbudak (40 puan), Hayri Kılıç (33 puan) ve Özgür Değirmenci (33 puan) takip etti.

Her yıl ülkemizi Dünya Amatör Go Şampiyonası ve Kore Başbakanlık Kupası'nda temsil edecek oyuncunun belirlenmesi için gerçekleştirilen play-off turnuvasına, o yıl içerisinde en çok play-off puanı toplayan 8 oyuncu katılıyor.

Bu sene, çok sayıda güçlü oyuncunun Alpar Kılınç Go Turnuvası sonrasında play-off'ta ilk 8'e girebilme olasılığı bulunuyor. Dolayısıyla, 2014 Alper Kılınç Go Turnuvası yüksek seviyedeki birçok oyuncu için oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor.

TGOD'nin yayımladığı play-off puan listesinin tamamına http://www.tgod.org.tr/genel/2014-playoff-puanlari adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder